Бєлінська, Анна ПавлівнаМироненко, Лілія СергіївнаКукушкін, А. І.Дідух, Д. С.2022-10-022022-10-022021Дослідження впливу активності ферментного комплексу на стабільність до окиснення ліпідів насіння льону / A. П. Бєлінська [та ін.] // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів IX Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 117-118.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58299ukхарчова промисловістьрослинні оліїрослинні жириолійне насінняокислювально-відновні ферментипереробка олійного насінняліпоксигеназизберігання олійного насінняДослідження впливу активності ферментного комплексу на стабільність до окиснення ліпідів насіння льонуArticle