Деякі аспекти інформатизації освіти - Задорожна, В. І. (НТУ "ХПІ", 2018)
В статті наголошується на важливості інформатизації освіти як для системи освіти України, так і для розвитку суспільства в цілому. Надається визначення та характеристика позитивних й негативних аспектів впливу інформатизації як на особистість, так і на навчально-виховний процес в цілому.

In the article it is emphasized the importance of informatisation of education (IE) both for the system of education of Ukraine and for innovative development of society on the whole.
Some aspects of informatisation of education
Keywords: суспільство інформаційне; технології інформаційні; процес навчально-виховний; information-oriented society; information technology