Програма для інтерпретації результатів вертикального електричного зондування "VEZ-4A" - Коліушко, Денис Георгійович; Руденко, Сергій Сергійович (НТУ "ХПІ", 2017)
В роботі було запропоновано алгоритм роботи програми для інтерпретації результатів вертикального електричного зондування ґрунту в рамках діагностики стану заземлювальних пристроїв. Математичний апарат для реалізації алгоритму побудовано на базі методів точкового джерела струму, найменших квадратів, Хука-Дживса та еквівалентування. Наведено огляд та основні функції розробленої програми.

The computer program "VEZ-4A" has a possibility of the interactive and automatic interpretation sounding results in the multilayered geoelectrical model.
A computer program for interpretation of the data of vertical electrical sounding VEZ-4A
Keywords: заземлення; ґрунт; установка Веннера; grounding; soil; Wenner installation