Повоєнне відновлення і розвиток економіки України на засадах цифровізації: аналіз готовності - Ілляшенко, Сергій Миколайович; Ілляшенко, Наталія Сергіївна (Національний університет "Запорізька політехніка", 2024)
Отримані результати розвивають і поглиблюють засади інформаційно-аналітичного забезпечення організаційно-економічного механізму управлін-ня стратегіями повоєнного відновлення і розвитку економіки України на заса-дах цифровізації. Їх практична реалізація сприятиме підвищенню ефективно-сті управління розробленням і реалізацією стратегій повоєнного відновлення і розвитку економіки України на засадах цифровізації.

The obtained results develop and deepen the principles of information and analytical support of the organizational and economic mechanism for managing strategies for post-war recovery and development of the economy of Ukraine on the basis of digitalization. Their practical implementation will contribute to im-proving the efficiency of managing the development and implementation of strat-egies for post-war recovery and development of the Ukrainian economy on the basis of digitalization.
Post-war recovery and development of Ukraine's economy on the basis of digitalization: readiness analysis
Keywords: цифровізація економіки; повоєнне відновлення економіки; інноваційний розвиток; digitalization of the economy; post-war economic recovery; innovative development