Руднева, Л. Л.Бухкало, Світлана ІванівнаГринько, Н. В.2019-06-072019-06-072019Руднева Л. Л. Деякі питання визначення властивостей хліба / Л. Л. Руднева, С. І. Бухкало, Н. В. Гринько // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 329.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41591ukхарчування здоровеолія ллянаполіненасичені жирні кислотижмих ллянийцінність харчоваДеякі питання визначення властивостей хлібаThesis