Розробка і дослідження щита постійного струму для підстанцій до 35 кВ - Кругляк, О. А.; Корнєєв, О. О.; Грищук, Юрій Степанович (НТУ "ХПІ", 2011)
Розроблений стенд і алгоритм його роботи, які дозволяють автоматизувати процес випробувань і досліджень систем оперативного постійного струму (СОПС).

Stand and algorithm of its work which allow to automate process of tests and researches in DC operative systems are developed.
Working out and reaserch of DC switchboards for susbstations to 35 KV
Keywords: стенд; алгоритм; автоматизація; випробування; DC switchboards; testing; algorithm; automatization