Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 1 - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2016)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців. Тези доповідей відтворені з авторських оригіналів.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; управляючі системи; інформаційні системи; математичне моделювання; механіка; системи управління; проектування в машинобудуванні; транспортне машинобудування; проблеми енергозбереження; теплотехнологічне обладнання; енергетичне обладнання; моделювання робочих процесів; комп'ютерна графіка; обробка металів