Методичні вказівки та програмні робочі матеріали щодо проведення практичної підготовки - Кунденко, Микола Петрович; Кошельнік, Олександр Вадимович; Пугачова, Тетяна Миколаївна; Круглякова, Ольга Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Наскрізна програма практики розробляється згідно з освітньо-професійною програмою «Промислова та комунальна теплоенергетика. Енергетичний менеджмент та енергоефективність» та навчальними планами підготовки здобува-чів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 144 Теплоенергетика і є важливим етапом закріплення теоретичних знань і підвищення якості підготовки бакалаврів.
Keywords: методичні вказівки; навчальний процес; вища освіта; дистанційне навчання; ознайомча практика; переддипломна практика