Дослідження проблем ефективності системи управління персоналом - Мехович, Єлизавета Сергіївна; Мехович, Катерина Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Виявлено закономірності, які обґрунтовують принципи та методи розвитку системи управління персоналом в організації, а також особливості розвитку системи управління персоналом у виробництві в умовах ринкової економіки та дозволяють зробити висновок про те, що в сучасних умовах загальної стратегії виживання та розвитку організацій у конкурентній боротьбі повинна враховувати персонал, тобто стратегію участі будь-якого працівника у прийнятті нових рішень.
Keywords: управління персоналом; підприємства; мотивація; інноваційні технології; діджиталізації; ефективність