Ларінцева, Надія ВікторівнаКаплун, О. А.Франчук, Є. Р.2022-10-022022-10-022021Ларінцева Н. В. Натуральні підсилювачі смаку та аромату харчових продуктів / Н. В. Ларінцева, О. А. Каплун, Є. Р. Франчук // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів IX Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 137-138.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58305ukхарчові добавкихарчові продуктипідсилювачі смакупідсилювачі ароматумодифікаториглутамат натріюНатуральні підсилювачі смаку та аромату харчових продуктівArticle