Забезпечення безпеки учасників спортивних змагань - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Євтушенко, Степан Дмитрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
Сучасні стадіони повинні відповідати суворим вимогам, що пред'являються до безпеки під час спортивних змагань. Головна вимога, яка має бути виконана, – створення об'єкта, безпечного для всіх, хто ним користується, будь-то глядачі, учасники матчу, офіційні особи, представники ЗМІ, обслуговуючий персонал.

Modern stadiums must match the strict requirements for safety during sports competitions. The main requirement that must be met is the creation of an object that is safe for all participants, be it spectators, match participants, officials, media representatives, service personnel.
Security of participants of sports competitions
Keywords: уболівальники; система гучного зв'язку; зона ігрова; спортсмен; захист; fans; hands-free system; game zone; athlet; protection