Вирішення завдань охорони праці в цеху електрозварювання ПРАТ "АвтоКрАЗ" на основі ризикорієнтованого підходу - Сєріков, Я. О.; Підкопай, Б. Н. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Використаний ризикорієнтований підхід для аналізу мов праці електрозварників з метою забезпечення нормативних параметрів виробничої санітарії, безпеки праці й електробезпеки в цеху АТ «АвтоКрАЗ».

A risk-oriented approach was used to analyze the work languages of electric welders in order to ensure the normative parameters of industrial sanitation, occupational safety and electrical safety in the workshop of JSC «AvtoKrAZ».
Solution of labor protection problems in the electrical welding shop of "AvtoKrAZ" plant on the basis of a risk-oriented approach
Keywords: електрозварювання; ризики; охорона; безпека праці; electric welding; risks; protection; occupational safety