Особливості лідерських якостей дівчат з повних та неповних родин - Богдан, Жанна Борисівна; Козаренко, Я. В. (НТУ "ХПІ", 2015)
Ця стаття присвячена вивченню такої теми, як гендерний аспект лідерських якостей та направлена на вивчення особливостей лідерських якостей у дівчат з повних та неповних родин. За для цього дослідження нами були обрані 50 дівчат, по 25 з повних та неповних родин. Метою нашого дослідження було виявити і порівняти особливості лідерських якостей у дівчат з повних та неповних сімей.

This article is devoted to the study of topics as the gender dimension of leadership and aims to explore the characteristics of leadership among girls from complete and incomplete families. For this study, we selected 50 women, 25 of complete and incomplete families, respectively. The aim of our study is to identify and compare the features of leadership among girls from complete and incomplete families.
Features leadership skills of girls from complete ana inkomplete families
Keywords: фемінність; самооцінка; гендер; андрогінність; leadership; femininity; self-esteem; family; girls; gender; androgyny