Програма профільного навчання з енергетики учнів загальноосвітніх закладів України - Маляренко, В. А.; Латинін, Юрій Михайлович; Єфанов, І. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
На підставі системного аналізу навчальної програми «Енергетика» для профільного навчання учнів загальноосвітніх закладів зроблені висновки стосовно напрямків її вдосконалення.

Based on system analysis of the program “Power Engineering” for industry-specific education of students of general education institutions the paper offers ways for its improvement
Program of industry-specific education in power engineering for students of Ukrainian general education institutions
Keywords: навчальний процес; підготовка фахових спеціалістів; навчальна література; знання; енергетичні ресурси; program; energy; teaching; educational; text-book; knowledge; ability; literature