Лiнiйне програмування - Іглін, Сергій Петрович; Зайцев, Юрій Іванович; Решетняк, Юрій Борисович (Видавництво "НТМТ", 2022)
Розглядаються рiзноманiтнi задачi лiнiйного програмування та методи їх розв’язання: графiчний, симплекс-метод, теорiя двоїстостi, транспортна задача, метод перерiзiв Ґоморi. Наведенi приклади та варiанти домашнiх завдань. Призначено для студентiв, аспiрантiв, викладачiв, наукових працiвникiв, що використовують цей математичний апарат.
Keywords: навчальний посібник; лiнiйні алгебраїчні рiвняння; метод штрафних функцiй; симплекснi перетворення; виродженi розв'язки; елементи теорiї двоїстостi; метод Фогеля; метод перерiзiв Ґоморi