Засіб для чищення виробів зі срібла і його сплавів - Смірнова, Ольга Леонідівна; Пилипенко, Олексій Іванович; Смірнова, Селіна Дмитрівна; Морченко, Єгор Володимирович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
Засіб для чищення виробів зі срібла і його сплавів містить тіосечовину, етиловий спирт, воду, сульфамінову кислоту і гліцерин.
Keywords: патент; хімічні реакції; ювелірні вироби; спирт етиловий; гліцерин