Вплив бренду університету на ефективність підготовки фахівців - Мирошник, Тетяна Олександрівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Державний біотехнологічний університет, 2024)
В доповіді обгрунтовано, що бренд університету може мати значний вплив на ефективність підготовки фахівців, оскільки він визначає сприйняття та репутацію університету як навчальної установи. Бренд університету може мати значний вплив на ефективність підготовки фахівців
Keywords: маркетинг; інтелектуальна власність; бренд; університети; формування бренду; просування бренду; ринок