Методичні вказівки щодо вимог до структури та змісту пояснювальних записок дипломних робіт магістрів - Безменов, Микола Іванович; Северин, Валерій Петрович; Дорофєєв, Юрій Іванович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки містять опис вимог до обов’язкової структури та мінімального змісту пояснювальних записок дипломних робіт студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 124 «Системний аналіз» на освітній програмі «Системний аналіз і управління».
Keywords: методичні вказівки; загальні положення; структурні елементи; оформлення списку джерел інформації