Економічна сутність венчурної концепції комерціалізації об'єктів інтелектуальної власності - Маслак, Марія Володимирівна (My University, 2023)
Доведено, що модель ринкової концепції інтелектуальної власності передбачає виконання всіх стадій процесу ринкової комерціалізації іншою організацією, яка в певній мірі є компетентною у даній інтелектуальній сфері. Практичне використання її основних положень вимагає укладення обов’язкової письмової угоди з детальним викладом умов продажу па тенту на об’єкт інтелектуальної власності.
Keywords: інтелектуальна власність; комерціалізація; трансфер технологій; венчур; підприємство