Вища математика. ТФКЗ. Операційне числення. Векторні поля - Немченко, Тетяна Адальбертівна; Софронова, Марина Сергіївна; Черемська, Надія Валентинівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчально-методичний посібник охоплює три розділи вищої математики: «Теорія функцій комплексного змінного», «Операційне числення», «Векторні поля», містить необхідний теоретичний матеріал з детальним розбором типових задач, завдання контрольної роботи (10 варіантів) та зразок розв’язання типового варіанта. Призначено для студентів заочного відділення ННІ ЕЕЕ та ННІ МІТ. Також може стати у нагоді студентам денного відділення в умовах скороченої кількості аудиторних занять, студентам, які навчаються дистанційно за особистим навчальним планом, та викладачам.
Keywords: навчально-методичний посібник; вища математика; ТКФЗ; операційне числення; векторні поля; комплексні числа