Дослідження ефективності управління підприємствами сільського господарства - Волченко, Анна Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2021)
Обґрунтовано, що застосування набору формалізованих методів оцінки ефективності управління сільськогосподарським підприємством в сучасних ринкових умовах стає недостатньо. Частина результативних показників виходить із зони впливу конкретних товаровиробників. Розв'язання проблеми можливе в двох напрямках: посилення контролю за ціноутворенням в каналах збуту сільськогосподарської продукції та розвиток методології оцінки ефективності управління сільськогосподарським підприємством.
Keywords: економіка; управління; маркетинг; інноваційні технології; аграрні підприємства; ефективність