Методичні вказівки до виконання розділу дипломного проекту спеціаліста "Моделювання автоматизованого електроприводу верстатного обладнання з аналоговою системою управління" - Шишенко, Леонід Опанасович; Єнікєєв, Олександр Фанілович; Приходько, Ольга Юріївна (НТУ "ХПІ", 2006)
Питанням вивчення динамічних та частотних характеристик об'єктів, а так само визначенню їхньої стійкості на прикладі системи автоматичного управління (САУ) присвячені розроблені методичні вказівки.
Keywords: системи автоматичного управління; САУ; метод кореневого годографа; моделювання