Формування маркетингової програми просування на ринок аграрної продукції - Ткачова, Надія Петрівна; Масалаб, Олександр Васильович (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025)
В доповіді доведено, що формування маркетингової програми спрямоване на створення комплексного підходу до позиціонування продукції, підвищення її конкурентоспроможності та збільшення частки на цільових ринках. Важливими аспектами є аналіз ринку, розробка стратегії просування, визначення інструментів маркетингових комунікацій, ціноутворення, вибір каналів збуту та оцінка ефективності заходів
Keywords: ринок; продукція; просування; аграрний бізнес; розвиток; сільськогосподарські підприємства