Методи розпізнавання облич - Кюппєр, П. Б.; Галуза, Олексій Анатолійович; Тевяшева, Ольга Андріївна (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Данна робота присвячена вивченню методів розпізнавання облич та реалізації одного з цих методів.
Keywords: розпізнавання облич; нейронні мережі; виявлення облич на знімку; методіи