Спосіб отримання твердого покриття на поверхні сталевих виробів - Ідан, Алаа Фадил І; Акімов, Олег Вікторович; Костик, Катерина Олександрівна; Костик, Вікторія Олегівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2017)
Спосіб отримання твердого покриття на поверхні сталевих виробів включає попередню обробку поверхні матеріалу та борування. Проводять попередню лазерну обробку поверхні матеріалу з наступним боруванням в середовищі полібориду магнію, активаторами: фтористий натрій і фтористий літій.
Keywords: патент; корисна модель; борування; лазерна обробка; поліборид магнію