П'ятий конкурс "Міжнародна Слов'янська Поетична Премія" 2017 - Шелковий, Сергій Костянтинович (Права людини, 2018)
У підсумковому збірнику опубліковані твори лауреатів, дипломантів і деяких учасників п'ятого творчого конкурсу "Міжнародна Слов'янська Поетична Премія" для молодих поетів, які пишуть на різних слов'янських мовах. У розділі "Привітання через покоління" публікуються також вірші та переклади членів міжнародного журі Конкурсу.
Keywords: поезія; конкурс; вірші; мови слов'янські