Теоретичний анализ проблем з БЖД - Семіградов, М. Ю.; Гуренко, Ірина Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2015)
У даній статті наведено теоретичний аналіз проблем безпеки життєдіяльності.

The theoretical analysis of problems of safety of vital functions is resulted in this article.
Theoretical analysis of problems with life safety
Keywords: безпека життєдіяльності; надзвичайні ситуації; людські втрати; life safety