Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 3 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2010)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інтегровані хімічні технології; хімічна техніка; екологія; сучасні освітні технології; комп'ютерні технології; медицина; економіка; менеджмент; навколоземний космічний простір; радіофізика; іоносфера; захист навколишнього середовища; утилізація відходів; гуманітарні науки; управління соціальними системами; підготовка кадрів