Інноваційні стратегії галузевих напрямків розвитку в сучасних умовах - Смоловик, Раїса Федорівна; Євсюкова, О. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті аналізуються різні підходи до існуючих видів стратегій інноваційного розвитку з урахуванням особливостей української економіки, яка все ще зберігає ознаки ресурсоємного екстенсивного шляху її розвитку.

In clause various approaches to existing kinds of strategy of innovative development in view of features of the Ukrainian economy which all still keeps its attributes resource capacious an extensive way of development are analyzed.
Keywords: економічні ресурси; ринкові відносини; технологічне лідерство; імітація