Підходи до визначення показників оцінки комерційного банку - Лернер, Юрій Ілліч; Карєв, В. Ю. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглянуто підходи до визначення показників, що використовуються в практиці для оцінки комерційного банку. Зроблено висновок про те, що доцільно проводити аналіз банківського балансу в динаміці, в порівнянні з іншими комерційними банками.

In the article approaches of determination of indexes which are used in practice for the estimation of commercial bank are considered. The conclusion that it is expedient to conduct a bank statement analysis in a dynamics, by comparison to other commercial banks is performed.
Keywords: ринкова економіка; банківська система; банківський баланс; українські банки; фінансовий аналіз; фінансова стійкість банку