Розробка інтегрованих програмних засобів з автоматизації розрахунків динамічних характеристик конструкцій - Красніков, Сергій Васильович (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглядаються проблеми з використання сучасних САПР для проведення досліджень динаміки складних машинобудівних конструкцій. Запропоновано методику проведення досліджень за допомогою інтегрованого програмного засобу. Розроблені дві моделі спеціалізованого програмного комплексу щодо автоматизації проведення необхідних серій розрахунків.

The problems with the use of modern CAD systems for studies of dynamics for complex engineering designs are considered. A method for conducting research using integrated software is described. Developed two models of specialized software to automate the necessary series of calculations.
Keywords: просторові моделі; CАЕ комплекси; CАD комплекси; керуюча програма; архітектура