Одарченко, Д. М.Сподар, К. В.Михайлик, В. І.Сесь, А. М.2015-01-192015-01-192012Виробництво нового виду овочевого морозива «Заморожений лід» / Д. М. Одарченко [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 68 (974). – С. 193-196.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/11884Розроблено новий спосіб виробництва морозива з овочевої сировини. Науково обґрунтовані рецептура та технологія виробництва, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якостіDeveloping a new method for producing ice cream of vegetable raw materials. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic, physicochemical and microbiological parametersukовочіплазмапоказники якостіоберненістьvegetablesplasmaice creaminvertibilityВиробництво нового виду овочевого морозива «Заморожений лід»Article