Ринок асинхронних електродвигунів: стан та тенденції - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Косенко, Андрій Васильович; Якушко, Ангеліна Євгенівна (Запорізький національний університет, 2020)
Доведено, що сам по собі асинхронний двигун для виробництва і споживання інтересу не представляє, тому що його цінність можлива тільки в поєднанні з механізмами, тобто в системі електроприводу.
Keywords: електроенергетика; силовий автоматизований електропривод; енергозбереження; ринок електровиробів; енергетичні витрати