Реалізація управлінського потенціалу у діяльності прес-служб державних органів (із історичного досвіду функціонування прес-служби облдержадміністрації) - Меліхов, К. В. (НТУ "ХПІ", 2015)
Утвердження демократичних принципів в українському суспільстві диктує нові підходи до системи державного управління . У статті розглядаються питання відкритості влади, аналізується ряд проблем в діяльності прес-служби облдержадміністрації .

Adoption of democratic principles in the Ukrainian society is dictating new approaches to the system of governance. The article examines the openness of power, analyses a number of problems in the work of the press service of the regional state administration.
Realization of administrative potential in activity of press-services of public organs (from historical experience of functioning of press-service of regional state administration)
Keywords: відкритість влади; публічне управління; інформаційна політика; професійний досвід; press-service; openness of power; public administration; information policy