До питання оптимізації конструктивних параметрів автотранспортних індукторних генераторів - Гречко, Микола Володимирович; Дяченко, Володимир Валентинович (НТУ "ХПІ", 2006)
Розглянуто питання, які необхідно враховувати при конструюванні індукторних генераторів для автотранспорту.

The paper considers questions that are necessary to take into account when designing inductor generators for automobile transport.
On design parameter optimization of automobile inductor generators
Keywords: індукторні машини; електрообладнання; двигуни внутрішнього згорання; проектування індукторних машин; inductor generators; designing; parameter optimization; automobile transport