Дослідження принципів формування конкурентного європейського ринку - Нестеров, Дмитро Олександрович; Перерва, Петро Григорович (Сумський державний університет, 2024)
В доповіді доведено, що при формуванні конкурентних переваг вітчизняного підприємства на європейському ринку слід керуватися низкою принципів, характерних для розвинених міжнародних ринків: цінність, багатовимірність, незворотність, актуалізація, інформаційна безпека, незворотність, право на участь в торгівлі, лінеаризації торгівлі та ін.
Keywords: міжнародна діяльність; європейський ринок; принципи формування; підприємства