Удосконалення управління підприємством в контексті сталого розвитку - Соколенко, Володимир Анатолійович; Усачов, М. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розкрито суттєві закономірності, які відображають діяльність окремих підприємств в умовах нерівноважного економічного середовища. Подано рекомендації щодо вдосконалення управління підприємством в таких умовах.

The article reveals significant patterns that reflect the activities of individual enterprises in the non-equilibrium economic environment. Recommendations for improving the management of such conditions.
Keywords: планування стратегічне; стабільність фінансова; маркетинг; economic management; strategic planning; financial stability