Определение погрешностей измерений трех параметров изделия с помощью электромагнитного преобразователя в режиме низких частот - Багмет, Оксана Львовна; Кононова, И. В. (НТУ "ХПИ", 2009)
Розглянуто можливість підрахунку відносних похибок вимірювання магнітної проникності, електричної питомої провідності та радіусу циліндричних виробів у трансформаторному електромагнітному перетворювачі (ТЕМП) у випадку низьких частот зондуючого виріб змінного магнітного поля.

Possibility of calculation the relative errors of measurements magnetic permeability, specific conductance and radius of cylindrical articles with transformations electromagnetic performance (TEMP) in occasion a low frequency by variable magnetic sounding field are considered.
Keywords: проводящее изделие; методические погрешности; магнитная проницаемость; удельная электрическая проводимость