Інтелектуалізація процесів податкового комплаєнсу - Лега, Ольга Василівна; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", 2025)
Доповідь присвячена інтелектуалізації податкового комплаєнсу – системи заходів і процедур, спрямованих на забезпечення відповідності діяльності підприємств вимогам податкового законодавства. Розглядаються основні принципи інтеграції норм податкової дисципліни у внутрішні процеси організацій, методи оцінки податкових ризиків та шляхи їх мінімізації.

The report is devoted to the intellectualization of tax compliance – a system of measures and procedures aimed at ensuring compliance of enterprises with the requirements of tax legislation. The basic principles of integrating tax discipline norms into the internal processes of organizations, methods of assessing tax risks and ways to minimize them are considered
Intellectualization of tax compliance processes
Keywords: податковий комплаєнс; податкові ризики; податковий контроль; промислові підприємства; tax compliance; tax risks; tax control