Спосіб нанесення покриттів залізо-молібден - Ведь, Марина Віталіївна; Каракуркчі, Ганна Володимирівна; Сахненко, Микола Дмитрович; Зюбанова, Світлана Іванівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2014)
Спосіб нанесення покриттів залізо-молібден, по якому процес проводять при температурі 20- 25 °C у гальваностатичному режимі при густини струму від 3,0 до 6,5 А/дм2 або уніполярним імпульсним струмом з амплітудою 3,0-7,5 А/дм² при тривалості імпульсу 5·10⁻³ - 1·10⁻² та паузи 1·10⁻² - 2·10⁻² с.
Keywords: патент; модель корисна; електроліт; електроосадження