Методичні рекомендації по плануванню чисельності співробітників допоміжних виробництв - Погорєлов, Ігор Миколайович; Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуто ряд математичних методів, які прискорюють розрахунки, підвищують їх точність, полегшують працю працівників, зайнятих рішенням економічних завдань. Окремо розглянуто ідеї і методи теорії масового обслуговування.

The row of mathematical methods, which accelerate calculations, promote their exactness, facilitate labour of workers, busy at a decision economic tasks, is considered in the article. Ideas and methods of theory of mass service are separately considered.
Keywords: системи обслуговування; масове обслуговування; потоки вимог; регулярні потоки; стохастичні потоки; planning; quantity; auxiliary production; methods; increases