Філософія героїзму в системі розвитку суспільних відносин - Пазиніч, Станіслав Миколайович (НТУ "ХПІ", 2011)
Досліджується, обґрунтовується і систематизується проблема впливу філософії героїзму в його гармонійному поєднанні з нагальними проблемами сучасного управління соціальними процесами сучасності. Акцентується увага на філософській рефлексії цього складного явища, від успішного вирішення якого багато в чому залежить сталий розвиток нашого суспільства

Probed, grounded and systematized problem of influencing of philosophy of heroism in his harmonious combination with the urgent problems of modern management the social processes of contemporaneity. Aktsentiruetsya attention on the philosophical reflection of this difficult phenomenon, on the successful decision of которого steady development of our society depends in a great deal
Philosophy of heroism is in system of development of public relations
Keywords: соціально-політична ситуация; патріотичні інстинкти; самопожертва; вірність клятві; вітчизнa; смертельний ризик