Методичні вказівки до практичного заняття № 3 "Розрахунок можливого збитку від аварії при руйнуванні колони поділу вінілхлориду й дихлоретана" - Макаренко, Вікторія Василівна; Мовмига, Наталія Євгенівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета роботи: ознайомлення студентів з методикою розрахунків прямих втрат та витрат, пов'язаних з ліквідацією й локалізацією аварії на небезпечних виробничих об'єктів.
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; аварія; збитки; вінілхлорид; дихлоретан