Паблік рілейшнз у сфері фізичної культури і спорту - Полякова, Оксана Олександрівна; Поляков, Ігор Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Конспект лекцій – є структурною одиницею навчально-методичного комплексу забезпечення дисципліни відповідно до Положення «Про навчально-методичний комплекс дисципліни» НТУ «ХПІ», затвердженим Вченою радою НТУ «ХПІ» від «01» грудня 2023 р. Протокол № 10 та введеним в дію наказом ректора від « 04 » грудня 2023 р. № 458 ОД. Конспект лекцій з дисципліни «Паблік рілейшнз у сфері фізичної культури і спорту» забезпечує здобувачеві освіти можливість засвоєння теоретичної складової навчальної дисципліни. У якості навчально-методичних матеріалів, що доповнюють зміст курсу лекцій використовуються матеріали з інформаційних джерел за тематикою курсу.
Keywords: конспект лекцій; фізична культура; спорт; іміджмейкерство; ПР-компанії у спорті; засоби масової інформації; здоровий спосіб життя