Маркетинг. Менеджмент. Інновації - Перерва, Петро Григорович; Косенко, Олександра Петрівна; Яковлєв, Анатолій Іванович; Кузьминчук, Наталя Володимирівна; Товажнянський, Вячеслав Леонідович; Маслак, Ольга Іванівна (ТОВ "Друкарський дім "Папірус", 2010)
У монографії досліджено проблеми управління на ринкових засадах інноваційним розвитком на міждержавному, національному, регіональному рівнях та рівні окремої організації. Висвітлено методологічні, теоретико-методичі та прикладні засади маркетингу інновацій та інноваційного менеджменту. Викладено підходи до застосування нових методів та інструментів у маркетингу і менеджменті.
Keywords: макроекономіка; безпека економічна; діяльність інноваційна; регулювання державне; забезпечення інформаційно-аналітичне; політика інноваційна; потенціал стратегічний; управління підприємством; фінансування