Методичні вказівки до виконання дипломних проектів і робіт бакалаврів і магістрів - Грищук, Юрій Степанович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
При розробці даних методичних вказівок використані матеріали, викладені в [1-4] і враховані багатолітній досвід дипломного проектування електричних апаратів (ЕА) і електропобутової техніки (ЕПТ) та особливості перспектив їх розвитку, а та- кож нові вимоги до оформлення і захисту дипломних проектів (ДП) і дипломних ро- біт (ДР), наведені в [3]. Бакалаври виконують ДП чи ДР, а магістри тільки ДР [3].
Keywords: методичні вказівки; креслення; нанесення розмірів; конструкторські документи; граничні відхилення; технічні вимоги; технологічна документація; маршрутна карта; карта ескізів; операційна карта; комплектувальна карта