Розвиток цифрової трансформації бізнесу - Кобєлєв, Іван Валерійович; Перерва, Петро Григорович (Видавництво "Фенікс", 2024)
В доповіді доведено, що зростання обсягу цифрових даних робить кібербезпеку критично важливим фактором для бізнесу. Забезпечення надійного захисту інформації клієнтів і корпоративних даних стає обов’язковою умовою для підтримки довіри клієнтів та партнерів. Для успішної цифрової трансформації важливо, щоб усі працівники, від керівництва до рядових співробітників, дотримувались цифрових принципів у своїй роботі. Навчання персоналу, створення культури цифрового мислення та об'єднання зусиль сприяє ефективності трансформаційних процесів.
Keywords: цифровізація; трансформація; бізнес; економіка; розвиток; перспективи впровадження