Ткаченко, Наталія АндріївнаНекрасов, Павло ОлександровичЛукіна, Л. А.2019-03-122019-03-122015Ткаченко Н. А. Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, Л. А. Лукіна // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 323-324.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40176ukбілкові продукти функціонального призначеннявластивості пробіотичнібакконцентратибіфідобактеріїлактобактеріїпоказники органолептичніБіфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнтThesis