Методичні матеріали щодо проведення практичних занять з навчальної дисципліни "Соціально-трудові відносини в організації облікової діяльності" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (My University, 2019)
Соціальне управління як цілеспрямований вплив на відтворення взаємозумовлених процесів на підприємстві припускає, насамперед , установлення характеру цих процесів і їх функціональних залежностей. При цьому виникають труднощі, які пов'язані із числом розглянутих параметрів соціального підприємства. Поглиблення деталізації моделюємих процесів різко ускладнює модель і робить її практично нерозв'язною з точки зору прийняття вірних соціальних рішень.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; трудова діяльність; облік