Особливості розвитку міжнародної торгівлі витворами мистецтва та антикваріатом - Посохов, Ігор Михайлович; Якімова, Діана (My University, 2021)
Проаналізовано особливості розвитку міжнародної торгівлі витворами мистецтва та антикваріатом, визначити основні тенденції розвитку міжнародної торгівлі творами мистецтва та антикваріатом.
Keywords: міжнародна торгівля; міжнародний ринок; транснаціональні компанії; експорт; імпорт